Op zoek naar gordijnen in West-Vlaanderen? Ontdek hier de unieke service van Tendacor

Thermische voordelen, geluidsabsorptie en ongeëvenaarde gezelligheid. Het is logisch dat heel wat mensen ook anno 2023 nog voluit kiezen voor gordijnen. Uiteraard ben je hiervoor meer dan welkom bij Tendacor, de expert voor gordijnen in West-Vlaanderen.

 

Tendacor, jouw partner voor gordijnen in West-Vlaanderen

Bij Tendacor kan je terecht voor alle denkbare types gordijnen. Sfeervolle overgordijnen, transparante opvouwgordijnen, isolerende plissé gordijnen, inkijkwerende duorolgordijnen, en nog veel meer? Steeds zorgen we voor het product dat honderd procent aansluit bij de toepassing die je in gedachten hebt en dat ook perfect in harmonie is met jouw interieur.

Waarin Tendacor zich echter nog meer onderscheidt, is het unieke maatwerk. Wie kiest voor Tendacor als partner voor gordijnen in West-Vlaanderen kan dan ook alle kanten uit. Enorm grote ramen, speciale vormen of andere unieke wensen? Onze vakmannen gaan de uitdaging graag aan. Zo kunnen we voor alle ruimtes de ideale raambekleding op maat uitwerken.

 

Professionele zonwering in West-Vlaanderen? Contacteer ons team

Wij specialiseren ons al jarenlang in verschillende vormen van raambekleding – zoals de eerder vermelde gordijnen – en zonwering in West-Vlaanderen. Onze service staat niet alleen ter beschikking van particulieren, want we werken ook graag samen met verschillende professionals.

Ben je als (interieur)architect of bedrijf op zoek naar inspiratie? Of wil je graag een vaste interieurpartner om mee samen te werken? Dan horen wij dit graag van je. In het West-Vlaamse Ledegem – gelegen tussen Roeselare en Kortrijk – beschikken we over een eigen ruime en up-to-date toonzaal. Hier kan je op afspraak kennis komen maken met ons team, maar ook met alle kleur- en materiaalkeuzes die we te bieden hebben. Ook stellen wij onze showroom graag ter beschikking om samen met jou en jouw eindklant inspiratie op te doen. Samen streven we dan ook naar de ultieme sfeerbeleving voor jouw klant.

Contacteer het team van Tendacor voor een afspraak.

 

Lees ook: