Gordijnen kopen? Ontdek de mogelijkheden voor jouw interieur

De zomer loopt stilaan op zijn laatste benen. Dat betekent dat we binnenkort meer tijd binnen zullen spenderen en ons interieur dan ook op punt willen zetten. Gordijnen kopen maakt daar ongetwijfeld deel van uit. Maar welke mogelijkheden zijn er nu allemaal op de markt? We geven graag een beknopte introductie.

Verschillende types gordijnen bij Tendacor

  • Overgordijnen. Tien punten voor sfeer en gezelligheid. Overgordijnen kunnen in elk type interieur toegepast worden en worden vlot gecombineerd met andere vormen van raamdecoratie.
  • Opvouwgordijnen. Transparante gordijnen of liever in dicht geweven stof? Met opvouwgordijnen – ook wel stores genoemd – is het allebei perfect mogelijk.
  • Rolgordijnen. Screenstof, polyester of ander type doek? Met rolgordijnen zijn de mogelijkheden enorm. Ook de transparantiegraad kan perfect afgestemd worden op jouw voorkeuren.
  • Duorolgordijnen. Deze rolsystemen bestaan uit een dubbel lopende stof. Zo vermijd je te veel inkijk overdag en kan je ze ’s avonds helemaal afsluiten. De dikte bepaal je helemaal zelf en kan aangepast worden aan de grootte van je raam.
  • Plissé gordijnen. Bij plissé gordijnen wordt de stof in kleine vouwen opgetrokken, zodat ze in opgetrokken toestand erg compact zijn. Extra isolatie is ook mogelijk met een honingraatplissé of dubbel gelaagd plisségordijn.
  • Nog andere gordijnen in gedachten? Dankzij het maatwerk van Tendacor is niets onmogelijk!

Ook houten blinds, shutters, tapijten en meer

Wie zijn interieur helemaal in het nieuw wil steken, hoeft zich uiteraard niet te beperken tot nieuwe gordijnen. Bij onze interieuroplossing vind je onder meer ook schuif- en vlakpanelen – voorzien van een transparante stof – en stijlvolle houten blinds. Voor je raambekleding kan je ook nog opteren voor horizontale lamellen, verticale lamellen, shutters … De opties zijn quasi eindeloos!

Wie zijn of haar interieur echt een extra dimensie wil geven, beperkt zich echter niet tot gordijnen kopen. Met onze tapijten op maat haal je niet alleen sfeer in huis, maar ook uitstekende geluidsabsorptie. De klank in je woning wordt aanzienlijk aangenamer. Aangezien het om maatwerk gaat, kunnen de tapijten op maat uiteraard in allerlei verschillende vormen en groottes voorzien worden.

Wil je gordijnen kopen als particulier of ben je als architect op zoek naar producten om jouw project een boost te geven? Aarzel dan zeker niet om Tendacor te contacteren. Wij gidsen je graag rond in onze showroom en voorzien je van alle nodige advies.