ALGEMEEN COMFORT | Zon – Warmte – Windwering

Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping van Tendacor geniet je nog langer van het buitenleven. Dankzij de geïntegreerde windschermen en ledverlichting, alsook de mogelijkheid tot het overkappen van grote oppervlaktes kan je zowel overdag als ’s avonds langer genieten.

Verticale buitenzonwering

Dankzij verticale zonwering met ritsgeleiding houdt u tijdens de zonnige dagen de warmte buitenshuis wat zorgt voor een comfortabel gevoel in uw woning. Ook kan u deze zonweringen gaan gebruiken om tijdens de avond insecten buiten te houden terwijl u via uw ramen de woning extra verlucht. Voor ramen tot wel 8 meter breed voorzien wij deze zonwering.

Knikarmschermen

Wenst u nog meer te genieten van uw terras tijdens de warme zomermaanden? Dan is een knikarmscherm het ideale product om de zon te temperen en schaduw te brengen waar gewenst. Bij tendacor kan u dan ook terecht voor allerhande verschillende modellen afhankelijk van uw noden en smaak. Onze knikarmschermen halen dan ook een windklasse 2 of 3.

Verandazonwering

Voor veranda’s en lichtstraten is een buitenzonwering een must. Bij deze systemen wordt het doek door middel van trekspanning af- en opgerold. Deze systemen zijn zowel verkrijgbaar met of zonder ritsgeleiding. Ook worden deze verandazonweringen voorzien van zowel acryl- of screendoek. Dit afhankelijk van uw noden.

Vaste luifels

Visibiliteit in combinatie met zonwering.
Dankzij een vaste luifel bedrukt met uw logo geeft u uw gevel een extra dimensie. Enerzijds legt u de nadruk op uw bedrijfsnaam, anderzijds houd u de zon op buiten ter bescherming van uw producten in uw etalage en voorkomt u opwarming binnen uw zaak.

Windwering

Met een windwering van Tendacor geniet u langer van uw overdekt terras. Enerzijds remt u de wind af, anderzijds behoud u een warmer geheel tijdens de koudere zomeravonden. Deze systemen kunnen voorzien worden van een pvc raamvlak, maar is geen noodzaak. Bij toepassing van een translucent doek  schenkt u zichzelf volledige privacy

Voorzetrolluiken

Wegens de stijgende vraag naar rolluiken heeft Tendacor zijn gamma sinds 2019 ook uitgebreid met voorzetrolluiken. Deze zijn beschikbaar in allerhande kleuren en verschillende pantsertypes. Voornamelijk worden deze gemotoriseerd uitgevoerd, al dan niet op batterijmotor met zonnepaneel.

Buitenzonwering afgeschuinde ramen

Ramen tot in een topgevel zorgen voor maximaal daglicht binnen uw ruimte. Doch geeft dit als minpunt ook uw ruimte tijdens zonnige dagen extra te gaan opwarmen. Dankzij de MSF- en MSW-Special buitenzonweringen helpen wij ook uw woning beter te klimatiseren. En dit met behoud van uw raamvorm en maximale doorkijk.

Bekijk onze realisaties