SFEER IN UW INTERIEUR | Raambekleding

Overgordijnen

Dichtschuivende overgordijnen zorgen binnen jouw interieur voor extra sfeer en gezelligheid. Door de vele verschillende confectie mogelijkheden en ophangsystemen kunnen deze in elk type interieur worden toegepast. Alsook zijn deze perfect combineerbaar met andere raamdecoratie, wat een extra dimensie geeft aan uw interieur.

Opvouwgordijnen

Opvouwgordijnen, ook wel stores genaamd, worden geconfectioneerd met zowel transparante als dicht geweven stoffen. In hedendaagse en moderne woningen worden deze voornamelijk voorzien van horizontale staafverdelingen. Bij een meer landelijke uitstraling worden de staven vervangen door ringlint, zodoende een minder strak geheel te vormen.

Schuif- en vlakpanelen

Vlakpanelen, ook wel vaste panelen genoemd en schuifpanelen bestaan meestal uit een transparante stof voorzien van een velcro bovenaan. Onderaan worden deze afgewerkt met een kleine zoom waarin een verzwaringsprofiel wordt voorzien. Bij een draai/kiep-raam kan ook velcro onderaan het paneel worden voorzien ter bevestiging op de raamvleugel.

Houten blinds

Houten Blinds hebben dezelfde functie als horizontale aluminium lamellen. Deze zijn een extra aanvulling voor mensen die houden van natuurlijke materialen. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes. Naar ieders smaak kunnen deze met ladderkoord of bredere ladderbanden worden uitgevoerd. De houten koof zorgt voor een finale afwerking van het systeem.

Rolgordijnen

Voor rolgordijnen bestaat er een ruime verscheidenheid aan doektypes. Dit zowel in screenstof, alsook in polyester. Afhankelijk van de doelstelling, zonwerend of decoratief, kan de juiste materiaalkeuze worden bepaald. Ook speelt de gewenste transparantiegraad een zeer belangrijke rol binnen deze keuze. De buisdiameter hangt dan ook af van de breedte van het raam.

Horizontale aluminium lamellen

Dit product, ook wel horizontale flex genaamd, bestaat uit boven elkaar liggende roteerbare aluminium lamellen. Dit leent zich dan ook perfect tot het reguleren van storend zonlicht en het bieden van privacy, zowel overdag als ’s nachts. Dit product is ideaal voor toepassing in vochtige ruimtes zoals wasplaats en badkamers. Eén product met maximale functie.

Verticale lamellen

Verticale lamellen, ook wel drapes genaamd, hebben de laatste jaren een make-over gehad. De lamellen zijn meer hedendaags geworden en zijn verkrijgbaar in 50, 89, 127 en 250 mm. Ook de ingelaste ondergewichten zorgen voor een moderne touch. Deze lamellen zijn een ideale oplossing voor schuine ramen, alsook voor lichtregulatie binnen uw kantoor.

Plissé en Honingraatplissé

Plissé gordijnen zijn gordijnen waarbij de stof in kleine vouwen wordt opgetrokken. Dankzij deze opvouwwijze creëren we een compact pakket in opgetrokken toestand. De DUETTE® honingraatplissé en het dubbel gelaagd plisségordijn bestaan uit een dubbel stof die zich opvouwt volgens een accordeon en dankzij zijn honingraatstructuur voor extra isolatie zorgt.

Duorolgordijnen

Bij duo-rolgordijnen geniet u van de compactheid van een klassiek rolgordijn gecombineerd met een horizontaal lijnenspel. Deze rolsystemen bestaan uit een dubbel lopende stof welke zorgt voor een inkijkwerende functie overdag en een afsluitfunctie ’s avonds. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lijn diktes, waardoor ze zich perfect lenen tot zowel grote als kleine raampartijen.

Shutters

Overgewaaid uit Amerika hebben houten shutters ook hun weg in Europa als binnenzonwering gevonden. Deze steeds op maat gemaakte houten luiken, voorzien van kantelbare horizontale lamellen, zorgen dan ook voor een unieke sfeer in uw woning door gebruik te maken van natuurlijk licht. Dit product is een iedeale oplossing bij speciale raamvormen.

Tapijten op maat

Om uw interieur een extra dimensie te geven kunnen tapijten een meerwaarde betekenen. Niet enkel als sfeerbrenger, maar ook om extra geluidsabsorptie en klanksfeer in uw ruimte te verwezenlijken. Dankzij tapijten is het merkelijk aangenamer vertoeven. Deze zijn dan ook verkrijgbaar op maat in elke gewenste vorm en grote.

Specials binnentoepassing

Bij driehoekige, ronde of trapezium raamvormen is de vorm een essentieel gegeven in uw interieur. Samen gaan wij met u op zoek naar de best mogelijk oplossing tot het verkrijgen van privacy of maximale verduistering. Met onze opwaarts lopende rolsystemen kan het doek in opgerolde toestand uw raam volledig vrijwaren zodoende de eigenheid van het raam te behouden.

Bekijk onze realisaties