Zonwering in speciale vormen: ontdek onze unieke mogelijkheden

Beschikt jouw pand over ramen in een driehoek, ronde ramen of misschien wel enorm grote ramen? Dan heb je het wellicht iets moeilijker om de ideale zonwering te vinden. Gelukkig schiet Tendacor je te hulp met een uniek aanbod zonwering in speciale vormen.

 

Speciale zonwering op maat van jouw raampartijen

Elders op onze website las je misschien al dat Tendacor gespecialiseerd is in speciale raamvormen. Op onze pagina ‘Specials’ ontdek je zowel binnen- als buitenzonwering in diverse vormen. Afgeronde ramen of in de vorm van een driehoek of trapezium? Dankzij het maatwerk dat wij aanbieden is niets onmogelijk. Ook voor ramen die uitzonderlijk groot zijn, kan onze zonwering op maat een oplossing bieden.

Daarnaast is onze zonwering perfect geschikt voor lichtstraten, patio’s en koepels. Ook wie een pand heeft met uitzonderlijke raampartijen kan zo efficiënt de zon en bijhorende warmte buiten houden. Benieuwd naar de verschillende vormen van zonwering die we bij Tendacor aanbieden of de vele voordelen van zonwering? Lees dan zeker ook even de blog over de soorten binnenzonwering en buitenzonwering in ons assortiment.

 

Samenwerking buitenlandse producenten voor zonwering in speciale vormen

Aansluitend onze eigen productie zonweringen, werken wij met Tendacor ook samen met buitenlandse producenten om onze zonwering in speciale vormen te kunnen realiseren. Deze producenten onderscheiden zich met hoogwaardige en bijzondere zonwering, die elders niet of nauwelijks gemaakt worden. Deze samenwerking zorgt dat wij met Tendacor steeds het beste uit uw zonwering kunnen halen en u en uw architect gaan ondersteunen vanaf plan-fase van het bouwproces, zodoende we ook met Tendacor u als klant een feilloze service kunnen aanbieden tot realisatie van uw zonwering.

Wij maken onder meer gebruik van de reeks MSW Specials, die bestaat uit bijzondere oprolbare doekoplossingen. Deze kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden, in tal van verschillende maten en vormen. Ze zijn bovendien windvast, bevatten geen zichtbare koorden en kunnen in verschillende looprichtingen uitgewerkt worden. De MSW Specials bieden met andere woorden ontzettend veel flexibiliteit, waardoor de monteurs van Tendacor perfect een uitwerking op maat van jouw project kunnen voorzien.

Daarnaast maken we ook gebruik van de SZ-MSW Series voor onze zonwering in speciale vormen. Deze reeks beschikt over heel wat gelijkaardige eigenschappen en is onder meer geschikt voor serres en daklichten. Daarnaast zijn er ook zeer elegante screens die zijwaarts openen. Met de zogenaamde ‘sideways’ kunnen we bijvoorbeeld aangepaste zonwering voorzien voor schuiframen, ramen in een hoekopstelling en zeer brede raampartijen.

 

Reken op Tendacor voor jouw unieke zonwering

Overtuigd door de unieke zonwering die we aanbieden bij Tendacor of benieuwd hoe we jouw project zouden aanpakken? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons team. We helpen je graag verder! Tendacor is gelegen in het West-Vlaamse Ledegem, maar installeert zonwering in een ruime regio.