Tendacor, jouw partner voor zonwering in West-Vlaanderen

Zonwering en warmtewering, het is een essentiële investering met de zomer in het vooruitzicht. Aangezien zonwering in zeer veel verschillende uitvoeringen bestaat, zowel voor binnen als buiten, is advies van een expert dan ook aangeraden. Bij Tendacor hebben we meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van zonwering en warmtewering. Ben je op zoek naar zonwering in West-Vlaanderen, dan ben je bij ons dus aan het juiste adres.

 Buitenzonwering houdt de warmte én insecten buiten

  • De warmte én insecten buiten houden tijdens de zomermaanden? Dankzij verticale zonwering met ritsgeleiding is het mogelijk en dit voor ramen tot wel 8 meter breed.
  • Eerder op zoek naar buitenzonwering die je de mogelijkheid biedt om op je terras te genieten tijdens de lange zomeravonden? Knikarmschermen zijn in staat de zon te temperen en schaduw te brengen waar gewenst.
  • Een veranda is meestal een plek die baadt in het zonlicht. Dankzij verandazonwering kan je ook genieten tijdens de heetste dagen van het jaar. Er wordt een doek door middel van trekspanning af- en opgerold. Met of zonder ritsgeleiding, van acryl tot screen, alles volgens jouw noden en wensen.
  • Heb jij nog andere specifieke noden of wensen? Contacteer Tendacor voor advies op maat. Voor alle zonwering in West-Vlaanderen en daarbuiten kan je bij ons terecht.

Binnenzonwering biedt talloze mogelijkheden in afwerking

  • De meest gekende binnenzonwering bestaat natuurlijk uit rolgordijnen. De term spreekt voor zich, het gaat namelijk om een product waarbij de stof kan worden op- en afgerold om zo de zon en het licht te reguleren. De polyester stof voor rolgordijnen wordt gecoat zodoende strak te kunnen oprollen. De laatste jaren maakt het screendoek een grote opmars binnen dit productsegment wegens de vele extra voordelen voor onderhoud en sterkte, alsook de grote afmetingen en oppervlakte die men kan overbruggen.
  • Horizontale lamellen bestaan uit boven elkaar liggende roteerbare aluminium lamellen. Deze toepassing leent zich dan ook perfect tot het reguleren van storend zonlicht en biedt zowel ’s nachts als overdag de nodige privacy.
  • Verkies je natuurlijke materialen? Dan zijn houten blinds het alternatief dat je zoekt. De functie en werking zijn identiek aan die van horizontale aluminium lamellen, maar hier bestaat het basismateriaal uit hout.
  • Bij Tendacor hebben we natuurlijk ook de verticale tegenhanger in het assortiment. Drapes of verticale lamellen zijn verkrijgbaar in 52, 89, 127 en 250 mm. De ingelaste ondergewichten zorgen voor een hedendaagse uitstraling. Ze bieden de oplossing voor schuine ramen, alsook voor lichtregulatie in je woning of kantoor.
  • Een andere vorm van binnenzonwering bestraat uit shutters. Shutters zijn al langer populair in de Verenigde Staten, maar zijn nu ook ingeburgerd in Europa. Het zijn op maat gemaakt houten luiken, uitgerust met kantelbare horizontale lamellen. In combinatie met natuurlijk licht vormt het de gezelligheidstroef in je woning.
  • Nog een andere toepassing in gedachten? Aarzel niet om ons te contacteren. Voor alle zonwering in West-Vlaanderen en ver daarbuiten werkt Tendacor graag een oplossing op maat uit.

 

Zonwering in West-Vlaanderen? Reken op onze expertise

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen steeds een beroep doen op Tendacor voor zonwering in West-Vlaanderen en zelfs ver daarbuiten. Zo vormen vaste luifels bijvoorbeeld de ideale combinatie tussen visibiliteit en zonwering. We laten je logo drukken op de luifel zodat je opvalt in het straatbeeld, maar eveneens wordt je etalage beschermd tegen ongewenst zonlicht.

Heb je interesse om zonwering te installeren in West-Vlaanderen of elders in België? Neem dan zeker contact op met Tendacor of breng een bezoekje aan onze showroom. We lichten er graag onze verschillende toepassingen en materialen aan je toe. Graag tot binnenkort!