Ontdek alle voordelen van onze zonwering voor schuine ramen

Wie in zijn woning of bedrijfsgebouw over schuine ramen beschikt, vreest misschien dat er altijd sprake zal zijn van enige lichtinval en opwarming. Standaard zonwering is nu eenmaal niet voorzien op schuine ramen. Dankzij het unieke maatwerk van Tendacor is zonwering voor schuine ramen echter wél perfect mogelijk.

 

Hoe komt onze zonwering voor schuine ramen tot stand?

Zoals gezegd, bestaat zonwering voor schuine ramen uit puur maatwerk. De afmeting van je ramen en de hellingsgraad is in de meeste gevallen namelijk uniek. Om deze zonwering op maat te kunnen voorzien, hebben we met Tendacor eigen producties én enkele gespecialiseerde partners in het buitenland. Deze producenten staan garant voor zonwering van topkwaliteit met een uitzonderlijke flexibiliteit in de uitvoering. Als ervaren installateur zorgt Tendacor vervolgens voor een feilloze plaatsing.

Een concreet voorbeeld is de reeks MSW Specials, bestaand uit oprolbare doekoplossingen. Deze reeks bevat zowel zonwering voor binnen als buiten en kan in tal van verschillende maten en vormen gemaakt worden. Ook als zonwering voor schuine ramen is de reeks dus uitermate geschikt. De producten van MSW Specials zijn bovendien windvast dankzij het opspanmechanisme, bevatten geen storende zichtbare koorden en kunnen in alle looprichtingen voorzien worden. Flexibiliteit troef!

Andere topproducten in ons gamma zien we bij de SZ-MSW Series. De eigenschappen zijn gelijkaardig aan die van de MSW Specials, met als verschil dat deze reeks geschikt is voor grote raamoppervlaktes, serres en daklichten waarbij het doek d.m.v. ritsgeleiding windvast wordt bevestigd. Bij de Sideways-series zijn er bovendien knappe screens die zijwaarts kunnen openen, wat eveneens een uitstekende oplossing kan zijn als zonwering voor schuine ramen. Deze worden geproduceerd met een uitval tot wel 10 meter, alsook voor bolvormige raamstructuren.

 

Samenwerken met Tendacor voor je zonwering

Aangezien ieder project uniek is, neemt het team van Tendacor graag de tijd om een ideale oplossing uit te werken voor jouw noden. Er zijn namelijk verschillende vormen van zonwering – afhankelijk van je ligging en wensen – die toegepast kunnen worden. Zo leveren en plaatsen wij zonwering voor zowel woningen, kantoren als andere bedrijfsgebouwen.

Interesse in de unieke zonwering van Tendacor?
Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.