Haal alles uit je veranda dankzij verandazonwering op maat

Een veranda aan je woning biedt heel wat voordelen. Zo heb je extra woonruimte, meer licht in huis en vooral een gezellige plaats om te vertoeven. In de zomer kan het echter enorm warm worden in een veranda, dus is aangepaste verandazonwering zeker geen overbodige luxe.

Wat is verandazonwering precies?

Verandazonwering is een vorm van buitenzonwering die specifiek is bedoeld om de zon en de warmte buiten te houden bij veranda’s. Aangezien veranda’s in alle soorten en maten bestaan, is het nodig om verandazonwering op maat te maken. Vaak wordt gekozen voor zonwering bovenop de veranda, om de zon optimaal te blokkeren, met zijgeleiders die het doek uiteindelijk naar beneden laten bewegen. Ook andere uitwerkingen zijn uiteraard mogelijk, als dit voor jouw toepassing nodig blijkt.

Een veranda is voor velen een stevige investering en dus wil je optimaal van deze ruimte kunnen genieten. Net daarom is verandazonwering perfect, zodat je veranda in de zomer niet als een serre gaat aanvoelen. Heb je ook een televisie of computer in je veranda? Dan kan je zonwering bovendien helpen om het zonlicht uit het scherm te houden.

Hoe werkt de verandazonwering van Tendacor?

Zowel voor veranda’s als lichtstraten gebruiken wij systemen waarbij het doek met trekspanning op- en afgerold kan worden. Deze systemen kunnen met of zonder ritsgeleiding uitgewerkt worden en zijn voorzien van een acryl- of screendoek. Onze installaties zijn voorzien op het wisselvallige Belgische weer en zijn dus bestand tegen weer en wind.

Aangezien wij de verandazonwering op maat van jouw woning of bedrijfsgebouw maken, kunnen we in onderling overleg de perfecte samenstelling bepalen. Uiteraard voorzien wij volledig automatische zonwering, zodat je met één simpele druk op de knop al gebruik kan maken van jouw zonwering.

Ook op zoek naar verandazonwering van topkwaliteit?
Neem dan gerust contact op met het team van Tendacor.