Buitengewoon genieten dankzij een terrasoverkapping op maat

Regen, wind of net erg veel zon? Slechts zelden zijn de weersomstandigheden helemaal perfect om zorgeloos buiten te zitten, zeker in België. Met een terrasoverkapping op maat kan je echter het hele jaar heerlijk buiten vertoeven.

Met een terrasoverkapping – of een losstaande pergola – creëer je als het ware een extra leefruimte, maar dan buitenshuis. Hoe je die ruimte invult, kies je uiteraard helemaal zelf. Het kan bijvoorbeeld een gezellige zithoek zijn, een buitenbar met aangepaste verlichting of een speelhoek voor de kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Diverse soorten terrasoverkapping op maat

Een concreet voorbeeld van een kwalitatieve terrasoverkapping met doek is de M-Pergola. Deze topper combineert zon- en windwering en is bovendien volledig geautomatiseerd. Buiten genieten was nog nooit zo eenvoudig! Daarnaast kan je uiteraard ook voor andere afwerkingen bij Tendacor terecht.

Want net dat is het grote voordeel aan een terrasoverkapping op maat: wij maken een exemplaar dat perfect bij jouw woning en stijl past. Je kan bij ons onder meer terecht voor een terrasoverkapping met lamellen of de eerder vermelde terrasoverkapping met doek (al dan niet oprolbaar). Zelf nog een ander idee? Deel het gerust met onze adviseurs en wij maken het mogelijk.

Verregaande flexibiliteit bij Tendacor

Niet alleen voor de afwerking heb je een verregaande flexibiliteit bij Tendacor, dat geldt ook voor de locatie van je terrasoverkapping. Wens je een vaste overkapping aan je huis? Of misschien heb je wel een gezellige loungehoek in de tuin, waar je graag een overkapping voor de jacuzzi wil. Wij passen ons volledig aan en zorgen voor een uitvoering die op jouw noden is afgestemd.

Benieuwd naar de prijs van een terrasoverkapping of wens je nog meer informatie? Aarzel dan niet om Tendacor te contacteren. Onze showroom is gelegen in Ledegem, tussen Roeselare en Kortrijk, maar wij zijn beschikbaar voor projecten in een ruime regio. Bovendien werken wij zowel voor particulieren als voor bedrijven en architecten.