Zoek je screens in West-Vlaanderen? Ontdek hier de service van Tendacor

Regen, wind en soms zelfs een beetje sneeuw. In België moeten we regelmatig barre weersomstandigheden trotseren in de winter. De zomers daarentegen worden steeds warmer. Als je op zoek bent naar screens in West-Vlaanderen moet je dan ook met beide aspecten rekening houden.

De materialen moeten voldoende stevig zijn om slecht weer te doorstaan, terwijl je screens uiteraard vakkundig de (te) felle zon moeten tegenhouden. Gelukkig hebben we bij Tendacor de perfecte screens om dit voor jou mogelijk te maken.

Welke keuzes heb ik voor mijn screens in West-Vlaanderen?

Er bestaan zowel binnenscreens als buitenscreens. Met beide kan je fel licht afremmen en de stralingswarmte verminderen. Is het buitenhouden van de warmte echter prioritair voor jou? Dan kan je beter voor buitenscreens kiezen. Deze zorgen namelijk voor de beste warmteregeling. Aangezien het aantal hittegolven sterk stijgt, wint deze optie aanzienlijk aan populariteit.

 

We zien dan ook steeds meer screens in West-Vlaanderen en elders in Europa. De voordelen zijn overduidelijk. Terwijl je met rolluiken het zicht op de buitenwereld volledig belemmert, kan je met screens wél een mooi uitzicht behouden. Zo blijft je leef- of kantoorruimte even gezellig, maar geniet je wel van alle zonwerende voordelen. Ook insecten worden uiteraard buiten gehouden dankzij je screens.

 

Bovendien ogen screens erg modern en strak. De screens van Tendacor worden bijvoorbeeld altijd afgestemd op de stijl van het gebouw, zodat ze voor een harmonieus geheel zorgen. Niet alleen zijn de screens perfect weerbestendig, ze kunnen ook voorzien worden van de laatste moderne snufjes. Interesse in zon-, wind- of regensensoren? Deze kunnen perfect geïntegreerd worden in jouw screens. Doe hiervoor gerust een beroep op Tendacor, gelegen in West-Vlaanderen, maar actief in heel België.

 

Partner voor architecten en aannemers die kwalitatieve screens willen

Particulieren kunnen rechtstreeks screens kopen bij Tendacor, maar wij werken ook erg vaak samen met diverse professionals. Architecten en aannemers kunnen bij ons aankloppen voor screens op maat van hun project, terwijl onze eigen installateurs voor een feilloze plaatsing zorgen. Dankzij ons maatwerk kunnen we bovendien screens op maat uitwerken voor alle toepassingen. Erg grote ramen, unieke vorm of een moeilijk bereikbare locatie? Tendacor krijgt het voor elkaar.

 

Wil je jouw project ook naar een hoger niveau tillen dankzij de beste screens op de markt? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het team van Tendacor. We geven je met plezier een rondleiding in onze showroom in Ledegem of komen ter plaatse om de mogelijkheden in uw project te bekijken.