Screenrolgordijnen nodig? Reken op Tendacor!

Wie kiest voor de plaatsing van screenrolgordijnen, kan daar verschillende redenen voor hebben. Screenrolgordijnen zijn enerzijds uitstekend als zonwering, maar anderzijds ook een decoratief element in je woning of onderneming. Afhankelijk van jouw specifieke doelstelling adviseren we je bij Tendacor over de ideale materiaalkeuze.

Screenrolgordijnen bestaan voornamelijk uit enerzijds glasvezel gecombineerd met PVC of  polyester met PVC. Maar de keuze is ook afhankelijk van hoe doorlatend of transparant je het screendoek wenst. Door deze parameters duidelijk te bespreken, krijg je sowieso een eindproduct dat perfect bij jouw interieur en doelstellingen past.

Binnenscreens of buitenscreens?

Tendacor heeft een uitgebreid aanbod aan screenrolgordijnen, zo kan je bij ons terecht voor zowel binnenscreens als buitenscreens. Binnenscreens maken het mogelijk om de zon buiten te houden wanneer jij dat wil. Hiermee regel je de lichtinval, temper je de lichtsterkte alsook de stralingswarmte in jouw woning of kantoor. Onmisbaar dus tijdens het hele jaar door. En als extra troef het decoratief effect.

De functie van buitenscreens is gelijkaardig aan die van binnenscreens, doch zorgt deze voor een betere warmteregulatie binnen jouw gebouw. De buitenscreens bij Tendacor zijn geen doorn in het oog, integendeel. Terwijl gesloten rolluiken het licht en vooral het zicht naar buiten zullen belemmeren, geniet je met buitencreens eveneens van zonwering, maar behoud je terwijl een mooi zicht. Een enorme troef dus! Daarnaast hou je ook insecten vakkundig buiten dankzij de toepassing van ritsgeleiding.

Bij Tendacor opteren graag voor onopvallende en strakke ontwerpen die naadloos aansluiten bij het gebouw. Ook goed om weten is dat onze buitenscreens weerbestendig zijn. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken bij regen of wind. Dankzij de vele verschillende aanstuurmogelijkheden kunnen uw buitenscreen volledig autonoom werken. Dit door middel van zon,- wind-, en regensensoren.

Meer weten? Contacteer Tendacor

Zoals we eerder geschetst hebben, zijn er verschillende mogelijkheden en hangt de ideale keuze ook af van jouw concrete situatie. Daarom staan we bij Tendacor steeds garant voor advies op maat, zodat de screenrolgordijnen optimaal bij je project zouden passen. Wij verwelkomen je dan ook graag in onze showroom, waar we de verschillende opties kunnen toelichten. Dit zowel voor binnenscreens, standaard verticale buitenscreens, alsook onze paradepaardjes voor speciale raamvormen en grote oppervlaktes.

Wij verwelkomen zowel particulieren die hun woning van screenrolgordijnen willen voorzien als architecten en aannemers die hun projecten naar een hoger niveau willen tillen.

Maak gerust een afspraak om kennis te maken met ons uitgebreid assortiment.