Laat je inspireren door onze stijlvolle gordijnen voor grote ramen

Grote ramen zorgen voor licht en gezelligheid in je gebouw, waardoor ze erg populair zijn. Toch kunnen ze er ook voor zorgen dat de temperaturen in de zomer oplopen, er storend zonlicht aanwezig is én dat er beperkte privacy is. Met aangepaste gordijnen voor grote ramen werk je deze minpuntjes echter probleemloos weg.

 

Grote gordijnen nodig? Dit zijn de voornaamste opties

Bij Tendacor leveren we kwalitatief maatwerk en dus benaderen we elk project individueel. Toch zien we bepaalde gordijnen voor grote ramen regelmatig terugkeren. We lichten ze graag even toe.

  • Plissé gordijnen. Plissé gordijnen kunnen meer dan twee meter breed zijn, maar zijn vooral ook geschikt om er meerdere naast elkaar te plaatsen. Zo lijken je gordijnen wel uit één stuk te bestaan, maar kan je ook gedeeltelijk verduisteren. Deze gordijnen ogen luchtig en zijn echte sfeerbrengers.
  • Overgordijnen. De gekende overgordijnen kunnen we bij Tendacor in erg grote afmetingen voorzien, zonder beperkingen. Bovendien geniet je een enorme keuze in stoffen en afwerking. Zo kies je zelf voor subtiele of luxueuze gordijnen voor grote ramen.
  • Rolgordijnen. Hoewel rolgordijnen in grote afmetingen gemaakt kunnen worden, nemen ze relatief weinig plaats in beslag. Uiteraard kan je ze perfect laten motoriseren, zodat jouw gordijnen voor grote ramen met een simpele druk op de knop omhoog of omlaag gaan.
    Bij Tendacor kan je zelfs terecht voor rolsystemen tot wel 20 meter breed een speciaal ontworpen op- en neerwaarts rollende oprolbuis.
  • Vouwgordijnen. Vouwgordijnen kunnen in erg grote afmetingen gemaakt en geïnstalleerd worden, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor brede ramen. Meer nog, door de horizontale vouwen in de vouwgordijnen wordt de breedte extra benadrukt, wat een mooi effect geeft. Ook hier is er een uitgebreide keuze in stoffen en afwerkingen.
  • Speciale raamvormen. Zijn je ramen niet alleen erg groot, maar hebben ze ook een speciale vorm? Tendacor kan voor jou de perfecte gordijnen op maat maken. Neem gerust vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden te bekijken.

 

Alternatieven voor gordijnen voor grote ramen

Naast onze gordijnen voor grote ramen, hebben we bij Tendacor uiteraard ook enkele alternatieve opties. Vooral onderstaande mogelijkheden worden erg regelmatig ingezet bij grote raampartijen.

  • Houten jaloezieën. Kies je liefst voor een robuuste raambekleding, dan kunnen houten jaloezieën perfect zijn. De lamellen worden zo uitgelijnd dat ze uit één geheel lijken te bestaan. Bovendien kan je met de kanteling zelf de lichtinval gaan bepalen. Als je de jaloezieën volledig optrekt, krijg je bovenaan wel een redelijk groot pakket, waarmee je best rekening houdt.
  • Shutters. Dit product is overgewaaid vanuit Amerika en zorgt voor een unieke sfeer. Het natuurlijk licht komt namelijk perfect tot zijn licht door de kantelbare horizontale lamellen. Zeker voor speciale raamvormen zijn shutters een goede oplossing.

 

Gordijnen voor grote ramen en véél meer bij Tendacor

Bij Tendacor zijn we gespecialiseerd in gordijnen voor grote raam en ander maatwerk. Reken dus op ons ervaren team voor jouw raambekleding en wij zorgen voor een uitvoering die honderd procent op maat van jouw woning of bedrijfsgebouw gemaakt is. Daarnaast kunnen ook architecten of andere professionals op ons rekenen als deskundige partner voor alle raambekleding.

Interesse? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Tendacor.