Ben je op zoek naar een professionele partner voor zonwering in de regio Ieper? Ontdek hier hoe Tendacor het verschil voor je kan maken.

 

Unieke zonwering op maat in Ieper en omgeving

Bij Tendacor werken we uitsluitend met kwalitatieve en duurzame materialen. Wat ons echt onderscheidt, is ons maatwerk. Wie voor zonwering in Ieper en omgeving bij ons aanklopt, kan rekenen op een persoonlijke benadering.

Heb je grote ramen, schuine ramen, ramen in een vreemde vorm of op een moeilijk bereikbare locatie? Voor ons is dat geen obstakel, maar een uitdaging. Dankzij onze specialisatie in maatwerk kunnen we voor elke situatie een passende oplossing bieden.

Bovendien kunnen we je zonwering perfect personaliseren. Zo kunnen we je bedrijfslogo of -naam op de zonwering aanbrengen. Op die manier is je zonwering niet alleen functioneel en esthetisch, maar levert het ook extra reclame op.

 

Verschillende soorten zonwering bij Tendacor

Bij Tendacor vind je geen standaard oplossingen, maar unieke creaties op maat. Ter inspiratie geven we graag een overzicht van de soorten binnen- en buitenzonwering die wij aanbieden.

 

Buitenzonwering in regio Ieper

  • De warmte en insecten buiten houden tijdens de zomermaanden? Verticale zonwering met ritsgeleiding maakt het mogelijk, zelfs voor ramen tot 8 meter breed.
  • Wil je buitenzonwering waarmee je op je terras kunt genieten tijdens lange zomeravonden? Knikarmschermen temperen de zon en brengen schaduw waar gewenst.
  • Een veranda baadt vaak in zonlicht. Met verandazonwering kun je ook tijdens de heetste dagen genieten. Met of zonder ritsgeleiding, van acryl tot screen, alles volgens jouw wensen.
  • Heb je andere specifieke behoeften? Neem contact op met Tendacor voor advies op maat. Voor alle zonwering in Ieper en daarbuiten staan we voor je klaar.

Binnenzonwering in regio Ieper

  • Rolgordijnen zijn wellicht de bekendste vorm van binnenzonwering. De polyester stof, gecoat voor strak oprollen, reguleert zon en licht perfect. Screendoek, populair vanwege onderhoudsgemak en sterkte, biedt extra voordelen.
  • Horizontale lamellen bestaan uit roteerbare aluminium lamellen, ideaal voor het reguleren van storend zonlicht en bieden privacy dag en nacht.
  • Houten jaloezieën zijn een alternatief voor wie natuurlijke materialen prefereert. De functie en werking zijn identiek aan die van aluminium lamellen, maar ze zijn van hout gemaakt.
  • Verticale lamellen of drapes zijn beschikbaar in verschillende maten. Ze bieden oplossingen voor schuine ramen en lichtregulatie, met een hedendaagse uitstraling dankzij ingelaste ondergewichten.
  • Shutters zijn maatwerk houten luiken met kantelbare lamellen. Populair in de VS en nu ook ingeburgerd in Europa, voegen ze gezelligheid en natuurlijk licht toe aan je woning.
  • Andere toepassingen in gedachten? Neem gerust contact op. Voor alle zonwering in Ieper en ver daarbuiten maakt Tendacor graag een oplossing op maat.

 

Neem contact op met Tendacor voor zonwering in regio Ieper

Tendacor is al jaren specialist in zonwering op maat en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Onze service is niet alleen voor particulieren, maar we werken ook graag met professionals samen.

We werken regelmatig samen met (interieur)architecten en vormgevers. In onze moderne toonzaal in Ledegem, nabij Kortrijk en Roeselare, presenteren we graag onze innovatieve producten. Samen met je eindklant kun je een afspraak maken voor eindeloze inspiratie en een oplossing op maat.

Omdat wij maatwerk leveren, zijn we actief in een ruime regio. Niet alleen voor zonwering in de regio Ieper, maar door heel België. Zelfs voor buitenlandse projecten zijn de Tendacor-installateurs regelmatig onderweg. Deel je project met ons, zodat we een mogelijke samenwerking kunnen bespreken.

Neem vrijblijvend contact op met Tendacor.