Op zoek naar een professionele partner voor je zonwering in de regio Gent? Ontdek hier hoe Tendacor voor jou het verschil kan maken.

 

Honderd procent unieke zonwering in Gent en omgeving

Bij Tendacor gebruiken we uitsluitend kwalitatieve en duurzame materialen. Wat ons echter écht onderscheidt, is ons maatwerk. Wie ons raadpleegt voor zonwering in Gent en omgeving, is dan ook verzekerd van een persoonlijke benadering.

Heb je enorme grote ramen, schuine ramen, ramen in een ongewone vorm of op een moeilijk te bereiken locatie? Wij beschouwen het niet als een obstakel, maar als een uitdaging. Dankzij onze specialisatie in maatwerk kunnen we dan ook voor elke situatie een geschikte oplossing bieden.

Bijkomend voordeel is dat we je zonwering perfect kunnen personaliseren. Zo kunnen we je bedrijfslogo of -naam aanbrengen op de zonwering. Op die manier is je zonwering niet alleen functioneel en esthetisch, maar levert het je ook nog eens extra reclame op.

 

Verschillende soorten zonwering mogelijk bij Tendacor

Geen dertien in een dozijn bij Tendacor, maar unieke creaties op maat. Ter inspiratie geven we toch graag een overzicht van de soorten binnen- en buitenzonwering die wij kunnen aanbieden.

 

Buitenzonwering in regio Gent

  • De warmte én insecten buiten houden tijdens de zomermaanden? Dankzij verticale zonwering met ritsgeleiding is het mogelijk en dit voor ramen tot wel acht meter breed.
  • Op zoek naar buitenzonwering waarmee je kunt genieten van je terras tijdens de lange zomeravonden? Knikarmschermen temperen de zon en brengen schaduw waar gewenst.
  • Een veranda is meestal een plek die baadt in het zonlicht. Dankzij verandazonwering kun je ook genieten tijdens de heetste dagen van het jaar. Er wordt een doek door middel van trekspanning af- en opgerold. Met of zonder ritsgeleiding, van acryl tot screen, alles volgens jouw noden en wensen.
  • Heb je nog andere specifieke noden of wensen? Contacteer Tendacor voor advies op maat. Voor alle zonwering in Gent en daarbuiten kun je bij ons terecht.

 

Binnenzonwering in regio Gent

  • De meest bekende binnenzonwering bestaat natuurlijk uit rolgordijnen. De term spreekt voor zich, het gaat namelijk om een product waarbij de stof kan worden op- en afgerold om zo de zon en het licht te reguleren. De polyester stof voor rolgordijnen wordt gecoat om zo strak te kunnen oprollen. De laatste jaren maakt het screendoek een grote opmars binnen dit productsegment vanwege de vele extra voordelen voor onderhoud en sterkte, alsook de grote afmetingen en oppervlakken die men kan overbruggen.
  • Horizontale lamellen bestaan uit boven elkaar liggende roteerbare aluminium lamellen. Deze toepassing leent zich dan ook perfect tot het reguleren van storend zonlicht en biedt zowel ’s nachts als overdag de nodige privacy.
  • Verkies je natuurlijke materialen? Dan zijn houten blinds het alternatief dat je zoekt. De functie en werking zijn identiek aan die van horizontale aluminium lamellen, maar hier bestaat het basismateriaal uit hout.
  • Bij Tendacor hebben we natuurlijk ook de verticale tegenhanger in het assortiment. Drapes of verticale lamellen zijn verkrijgbaar in 52, 89, 127 en 250 mm. De ingelaste ondergewichten zorgen voor een hedendaagse uitstraling. Ze bieden de oplossing voor schuine ramen, alsook voor lichtregulatie in je woning of kantoor.
  • Een andere vorm van binnenzonwering bestaat uit shutters. Shutters zijn al langer populair in de Verenigde Staten, maar zijn nu ook ingeburgerd in Europa. Het zijn op maat gemaakte houten luiken, uitgerust met kantelbare horizontale lamellen. In combinatie met natuurlijk licht vormt het de gezelligheidstroef in je woning.
  • Nog een andere toepassing in gedachten? Aarzel niet om ons te contacteren. Voor alle zonwering in Gent en ver daarbuiten werkt Tendacor graag een oplossing op maat uit.

 

Contacteer Tendacor voor je zonwering in regio Gent

Tendacor is al vele jaren de specialist in zonwering op maat, waarbij we geen enkele uitdaging uit de weg gaan. We bieden deze service niet alleen op vraag van particulieren, maar werken ook graag samen met andere professionals.

Zo slaan wij regelmatig de handen in elkaar met (interieur)architecten en vormgevers. Wij beschikken over een moderne toonzaal in Ledegem, gelegen nabij Kortrijk en Roeselare, waar we graag onze innovatieve producten voorstellen. Als professionele partner kun je ook samen met de gezamenlijke eindklant langskomen voor een afspraak. Wij bieden je eindeloze inspiratie en een oplossing die helemaal op maat kan worden uitgewerkt.

Aangezien wij maatwerk leveren, werken we in een ruime regio. Zo kun je niet alleen voor je zonwering in regio Gent bij ons terecht, maar in heel België. Zelfs voor buitenlandse projecten gaan de Tendacor-installateurs regelmatig op pad. Aarzel dus niet om je project met ons te delen, zodat we een mogelijke samenwerking kunnen bespreken.

Neem nu vrijblijvend contact op met Tendacor.