Ben je op zoek naar een professionele partner voor zonwering in de regio Antwerpen? Ontdek hoe Tendacor jou onderscheidende oplossingen kan bieden.

 

Honderd procent unieke zonwering in Antwerpen en omgeving

Tendacor werkt uitsluitend met hoogwaardige, duurzame materialen. Wat ons echt onderscheidt, is ons maatwerk. Als je ons inschakelt voor zonwering in Antwerpen en omgeving, ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak.

Heb je extreem grote ramen, schuine ramen, ramen met een ongebruikelijke vorm of ramen op moeilijk bereikbare plaatsen? Wij zien dit niet als een obstakel, maar als een uitdaging. Dankzij onze expertise in maatwerk kunnen we voor elke situatie een passende oplossing bieden.

Bovendien kunnen we je zonwering volledig personaliseren. We kunnen bijvoorbeeld je bedrijfslogo of -naam aanbrengen op de zonwering. Zo wordt je zonwering niet alleen functioneel en esthetisch, maar ook een extra reclamezuil.

 

Diverse soorten zonwering mogelijk bij Tendacor

Bij Tendacor bieden we geen standaardoplossingen, maar unieke maatwerkcreaties. Voor inspiratie geven we graag een overzicht van de soorten binnen- en buitenzonwering die wij aanbieden.

 

Buitenzonwering in regio Antwerpen

  • Wil je de warmte én insecten buiten houden tijdens de zomermaanden? Vertikale zonwering met ritsgeleiding maakt dit mogelijk, zelfs voor ramen tot acht meter breed.
  • Ben je op zoek naar buitenzonwering waarmee je ook ’s avonds kunt genieten van je terras? Knikarmschermen temperen de zon en brengen schaduw waar nodig.
  • Een veranda is vaak een plek vol zonlicht. Met verandazonwering kun je zelfs op de heetste dagen genieten. Het doek wordt op- en afgerold door middel van trekspanning, met of zonder ritsgeleiding, van acryl tot screen, helemaal volgens jouw wensen.
  • Heb je andere specifieke behoeften? Neem contact op met Tendacor voor advies op maat. Voor alle zonwering in Antwerpen en daarbuiten kun je bij ons terecht.

 

Binnenzonwering in regio Antwerpen

  • De bekendste binnenzonwering zijn natuurlijk rolgordijnen. Deze kunnen worden op- en afgerold om de zon en het licht te reguleren. De polyester stof wordt gecoat voor strak oprollen. Screendoek wint de laatste jaren aan populariteit vanwege de vele voordelen voor onderhoud, sterkte en grote afmetingen.
  • Horizontale lamellen bestaan uit roteerbare aluminium lamellen die perfect geschikt zijn om storend zonlicht te reguleren en privacy te bieden, zowel overdag als ’s nachts.
  • Kies je liever voor natuurlijke materialen? Dan zijn houten blinds een goed alternatief. Ze functioneren als horizontale aluminium lamellen, maar zijn gemaakt van hout.
  • Bij Tendacor hebben we ook verticale lamellen in ons assortiment, verkrijgbaar in 52, 89, 127 en 250 mm. Ingelaste ondergewichten zorgen voor een moderne uitstraling. Ze zijn ideaal voor schuine ramen en lichtregulatie in je woning of kantoor.
  • Shutters zijn een andere vorm van binnenzonwering. Ze zijn al langer populair in de Verenigde Staten en nu ook in Europa. Deze op maat gemaakte houten luiken met kantelbare lamellen geven je woning een gezellige uitstraling in combinatie met natuurlijk licht.
  • Heb je een andere toepassing in gedachten? Aarzel niet om ons te contacteren. Voor alle zonwering in Antwerpen en ver daarbuiten biedt Tendacor graag een oplossing op maat.

 

Contacteer Tendacor voor je zonwering in regio Antwerpen

Tendacor is al jaren de specialist in maatwerk zonwering, waarbij we geen enkele uitdaging uit de weg gaan. We bieden deze service niet alleen aan particulieren, maar werken ook graag samen met andere professionals.

Zo werken we vaak samen met (interieur)architecten en vormgevers. We hebben een moderne showroom in Ledegem, nabij Kortrijk en Roeselare, waar we graag onze innovatieve producten tonen. Je kunt ook samen met je eindklant langskomen voor een afspraak. We bieden eindeloze inspiratie en oplossingen op maat.

Omdat we maatwerk leveren, bedienen we een ruime regio. Je kunt bij ons terecht voor zonwering in de regio Antwerpen, maar ook in heel België en zelfs voor buitenlandse projecten. Deel je project met ons, zodat we een mogelijke samenwerking kunnen bespreken.

Neem nu vrijblijvend contact op met Tendacor.