Ben je op zoek naar gordijnen in Dendermonde? Dan ben je bij Tendacor aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardig maatwerk en kunnen gordijnen leveren voor elk type raam.

Uniek maatwerk voor je gordijnen in Dendermonde

Bij Tendacor kun je terecht voor alle mogelijke soorten gordijnen. Of het nu gaat om sfeervolle overgordijnen, transparante opvouwgordijnen, isolerende plissé gordijnen of inkijkwerende duorolgordijnen, wij zorgen altijd voor een product dat perfect past bij de specifieke toepassing en stijl van jouw interieur.

Wat Tendacor echt bijzonder maakt, is het maatwerk. Voor wie Tendacor kiest als partner voor gordijnen in Dendermonde, zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nu gaat om zeer grote ramen, speciale vormen, of andere unieke eisen, onze vakmensen gaan de uitdaging graag aan. Zo garanderen we de ideale raambekleding op maat voor elke ruimte.

Welk type gordijnen heb je nodig? Wij inspireren je graag!

Dankzij onze specialisatie in maatwerk is bij Tendacor vrijwel alles mogelijk. Om je alvast wat inspiratie te geven, delen we graag de meest voorkomende soorten gordijnen in Dendermonde:

  • Overgordijnen. Deze zorgen voor sfeer en gezelligheid en passen in elk type interieur. Ze kunnen makkelijk gecombineerd worden met andere vormen van raamdecoratie.
  • Opvouwgordijnen. Of je nu transparante gordijnen of dicht geweven stof prefereert, opvouwgordijnen – ook wel stores genoemd – bieden beide mogelijkheden.
  • Rolgordijnen. Van screenstof tot polyester en andere soorten doeken, de mogelijkheden met rolgordijnen zijn enorm. De transparantiegraad kan bovendien volledig aangepast worden aan jouw wensen.
  • Duorolgordijnen. Deze systemen hebben een dubbel lopende stof, zodat je overdag inkijk kunt voorkomen en ze ’s avonds volledig kunt sluiten. De dikte kun je zelf bepalen, aangepast aan de grootte van je raam.
  • Plissé gordijnen. De stof wordt in kleine vouwen opgetrokken, waardoor ze in opgetrokken toestand zeer compact zijn. Extra isolatie is mogelijk met een honingraatplissé of dubbel gelaagd plisségordijn.
  • Andere gordijnen in gedachten? Met maatwerk van Tendacor is bijna alles mogelijk!

Contacteer Tendacor voor je gordijnen in Dendermonde

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in diverse vormen van raambekleding en zonwering, zoals de eerder genoemde gordijnen. Onze diensten zijn niet alleen beschikbaar voor particulieren, maar we werken ook graag samen met professionals.

Ben je als (interieur)architect of bedrijf op zoek naar inspiratie of een vaste interieurpartner? Dan horen wij graag van je. In het West-Vlaamse Ledegem – gelegen tussen Roeselare en Kortrijk – hebben we een ruime en moderne showroom. Hier kun je op afspraak kennismaken met ons team en ons uitgebreide aanbod in kleur- en materiaalkeuzes. We stellen onze showroom ook graag open om samen met jou en je eindklant inspiratie op te doen, waarbij we streven naar de perfecte sfeerbeleving voor jouw klant.

Aangezien wij uniek maatwerk leveren, kun je voor gordijnen in Dendermonde en ver daarbuiten bij ons terecht. Tendacor is zelfs regelmatig internationaal actief. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons team om een mogelijke samenwerking te bespreken. Tot binnenkort!