Ben je op zoek naar gordijnen in Kortrijk? Bij Tendacor ben je aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatief maatwerk en verzorgen gordijnen voor elk type raam.

Uniek maatwerk voor jouw gordijnen in Kortrijk

Bij Tendacor vind je een breed scala aan gordijnen. Of je nu sfeervolle overgordijnen, transparante opvouwgordijnen, isolerende plissé gordijnen of inkijkwerende duorolgordijnen zoekt, wij zorgen ervoor dat het product perfect aansluit bij jouw wensen en harmonieert met jouw interieur.

Onze specialiteit ligt in uniek maatwerk. Bij Tendacor kun je bij ons terecht voor gordijnen voor grote ramen, speciale vormen en andere unieke eisen. Onze vakmensen gaan graag elke uitdaging aan om de ideale raambekleding op maat te creëren.

Welk type gordijnen heb jij nodig? Laat je inspireren!

Bij Tendacor is bijna niets onmogelijk dankzij ons maatwerk. We delen graag de meest voorkomende soorten gordijnen in Kortrijk om je te inspireren:

  • Overgordijnen: Perfect voor sfeer en gezelligheid, toepasbaar in elk interieur en goed te combineren met andere vormen van raamdecoratie.
  • Opvouwgordijnen: Transparante of dicht geweven stof, beide zijn mogelijk met deze ook wel stores genoemde gordijnen.
  • Rolgordijnen: Screenstof, polyester of andere doeken, met een transparantiegraad naar keuze, bieden rolgordijnen veel mogelijkheden.
  • Duorolgordijnen: Deze bestaan uit dubbel lopende stof om inkijk overdag te voorkomen en ’s avonds volledig af te sluiten, met een dikte naar wens.
  • Plissé gordijnen: De stof wordt in kleine vouwen opgetrokken voor compactheid. Extra isolatie kan met een honingraatplissé of dubbel gelaagde plisségordijn.
  • Overige gordijnen: Dankzij maatwerk is bij Tendacor vrijwel alles mogelijk!

Contacteer Tendacor voor jouw gordijnen in Kortrijk

Wij specialiseren ons sinds jaar en dag in diverse vormen van raambekleding, zoals eerder genoemde gordijnen en zonwering in Kortrijk. Onze service richt zich zowel op particulieren als op professionals.

Ben je (interieur)architect of bedrijf op zoek naar inspiratie of een vaste interieurpartner? Neem dan contact met ons op. In onze ruime en up-to-date showroom in Ledegem, tussen Roeselare en Kortrijk, kun je op afspraak kennismaken met ons team en ons uitgebreide assortiment aan kleuren en materialen. Samen streven we naar de ultieme sfeerbeleving voor jouw klant.

Dankzij ons unieke maatwerk kun je voor gordijnen in Kortrijk en wijde omgeving bij ons terecht. Tendacor is zelfs actief in het buitenland. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen om een mogelijke samenwerking te bespreken. Graag tot binnenkort!