Ben je op zoek naar gordijnen in Antwerpen? Dan ben je bij Tendacor aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatief maatwerk en kunnen gordijnen verzorgen voor alle soorten ramen.

Onze service voor je gordijnen in Antwerpen

Bij Tendacor kun je terecht voor alle denkbare types gordijnen. Of je nu sfeervolle overgordijnen, transparante opvouwgordijnen, isolerende plissé gordijnen, of inkijkwerende duorolgordijnen zoekt, wij zorgen steeds voor een product dat perfect aansluit bij jouw toepassing en interieur.

Tendacor onderscheidt zich door uniek maatwerk. Wie voor Tendacor kiest, kan alle kanten op. Enorm grote ramen, speciale vormen of andere unieke wensen? Onze vakmannen gaan elke uitdaging graag aan om ideale raambekleding op maat voor iedere ruimte te creëren.

Welk type gordijnen heb je nodig? Wij inspireren je graag!

Dankzij onze specialisatie in maatwerk, is bij Tendacor vrijwel niets onmogelijk. We delen graag de meest courante soorten gordijnen in Antwerpen ter inspiratie:

  • Overgordijnen: Tien punten voor sfeer en gezelligheid. Ze passen in elk type interieur en zijn makkelijk te combineren met andere vormen van raamdecoratie.
  • Opvouwgordijnen: Transparante of dicht geweven stof? Beide zijn mogelijk met opvouwgordijnen, ook wel stores genoemd.
  • Rolgordijnen: Of je nu kiest voor screenstof, polyester of een ander type doek, de mogelijkheden met rolgordijnen zijn enorm, ook qua transparantiegraad.
  • Duorolgordijnen: Deze rolsystemen bestaan uit dubbel lopende stof, ideaal om inkijk overdag te verminderen en ’s avonds volledig af te sluiten.
  • Plissé gordijnen: Deze gordijnen kunnen compact opgetrokken worden en bieden extra isolatie met een honingraatplissé of dubbel gelaagde plisségordijn.
  • Andere gordijnen in gedachten? Bij Tendacor is dankzij ons maatwerk niets onmogelijk!

Contacteer Tendacor voor je gordijnen in Antwerpen

Wij specialiseren ons al jarenlang in diverse vormen van raambekleding en zonwering in Antwerpen. Onze service is beschikbaar voor particulieren en we werken ook graag samen met professionals.

Ben je als (interieur)architect of bedrijf op zoek naar inspiratie of een vaste interieurpartner? In het West-Vlaamse Ledegem, tussen Roeselare en Kortrijk, hebben we een ruime en up-to-date toonzaal waar je op afspraak ons team kunt ontmoeten en onze kleur- en materiaalkeuzes kunt bekijken. Onze showroom staat ook ter beschikking om samen met jou en je eindklant inspiratie op te doen, met als doel de ultieme sfeerbeleving voor jouw klant te bereiken.

Omdat wij uniek maatwerk leveren, kun je voor je gordijnen in Antwerpen en een veel ruimer gebied bij ons terecht. Tendacor is zelfs regelmatig actief in het buitenland. Neem dus gerust vrijblijvend contact op met ons team om een mogelijke samenwerking te bespreken. Graag tot binnenkort!